Orădenii sunt invitați să participe la Campania „Cif Curăță România”

Orădenii sunt invitați sâmbătă, 12 mai 2018, începând cu ora 11:00, la pasajul pietonal de pe bulevardul Dacia, pentru a face curățenie împreună cu echipa Cif, prin programul Clean&Travel, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Acțiunea de curățenie va consta în spălarea cu produse performante a pardoselii și a pereților pasajului care traversează bulevardul Dacia, spre magazinul Profi.

La acțiune vor fi prezenți Lucian Mîndruță, ambasadorul campaniei „Cif Curăță România” și Iulia Andrei, în calitate de reprezentantă a comunității locale. Voluntarii orădeni care vor veni să sprijine acțiunea vor primi diplome și cadouri din partea Cif. Limita minimă de vârstă pentru voluntari este de 18 ani.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri