Orădenii sunt rugați să termine lucrările la instalații din apartamente/ Termoficare Oradea începe probele de presiune, în pregătirea sezonului de încălzire

Termoficare Oradea S.A. anunță că miercuri, 21 septembrie 2022, începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare. Acțiunile sunt necesare pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2022 – 2023.

Rugăm clienții companiei să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundații în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Vă reamintim că asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.

Totodată, vă comunicăm că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, lucrările la instalațiile interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu se pot realiza pe parcursul sezonului de încălzire.

Pentru informaţii suplimentare, angajații Termoficare Oradea stau la dispoziția consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgență TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) și numărul de WhatsApp: 0754067862.

Distribuie informația
Alte știri