Oradenii trebuie sa fie onorati ca sunt concitadinii lui Mihai Nesu! Ar putea sa-i urmeze exemplul

Mihai Neşu îşi dedică timpul fundaţiei care îi poartă numele, aceasta fiind metoda prin care a reuşit să-şi găsească echilibrul după toate lucrurile rele care i s-au întâmplat. Si cum Crăciunul este într-adevăr o ocazie specială, oradeanul a decis să le înfrumuseţeze viaţa unor copii sărmani, cărora le-a oferit cu adevărat o zi de sărbătoare.

Alături de echipa sa de la fundaţie, Mihai Neşu le-a adus zâmbetul pe buze micuţilor după ce le-a oferit o mulţime de daruri la care nici nu ar fi putut visa dacă nu l-ar fi cunoscut pe fostul fotbalist.

“Mai ştiţi cei 22 de copii de la sate, care au fost duşi la coafor, restaurant şi la cumpărat hăinuţe călduroase, nu? Cam aşa arată fericirea de pe chipul lor de-aseară după ce au primit şi cutiuţele cu cadouri. Din păcate o parte din ei le-au văzut la lumânare, pentru că nu au electricitate. Alţii erau fericiţi anul trecut că aveau 5 globuri în brăduţ. Ei stau bine, ştim câteva familii care n-au nici brăduţ. Unul îl donăm noi, cu tot cu accesorii, dar nevoile merg la mai mult de atât. Ne bucurăm că le-am vazut iar chipurile pline de fericire! Mulţumim celor care sunteţi alături de copii! Şi dacă n-ai brăduţ, te transformi în brăduţ şi luminezi când eşti plin de bucurie!”, a scris Mihai Neşu pe Facebook.

Distribuie informația
Alte știri