„Orașul faptelor bune”, o săptămână de concerte în Piața Unirii din Oradea

Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește și dăruiește în inima Târgului de Crăciun Oradea. Timp de o săptămână, între 16-21 decembrie, Oradea devinde #OrașulFaptelorBune iar 8 dintre DJ-ii Radio ZU se vor muta într-o casă special construită în Piață Unirii la Târgul de Crăciun Oradea. Acolo vor trăi pe tot parcursul acestei perioade și au ca misiune să realizeze cât mai multe fapte bune prin intermediul orădenilor.

Cei 8 DJ-i de la Radio ZU care vor locui în Orașul Faptelor Bune din Piața Unirii sunt: Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”. Între 15 și 21 decembrie 2019, domiciliul lor va fi o casă de sticlă construită special pentru ei în Piața Unirii, totul desfășurându-se live, 24 de ore din 24. Această combinație de studio de radio și apartament va conține toate dotările de care cei 8 au nevoie pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.

Orașul Faptelor Bune va găzdui și o serie de concerte cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști români. Vor concerta în Piața Unirii Smiley, Delia, Alexandra Stan, Irina Rimes și The Motans.
Programul concertelor este următorul:
Luni, 16 decembrie – 20:30
JO
Edward Sanda
Smiley
Randi
Marți, 17 decembrie – 20:00
Alina Eremia
Mark Stam
Carla’s Dream
DJ Project
Antonia
Miercuri, 18 decembrie – 20:30
AMI
The Motans
Minelli
Irina Rimes
Vescan
Joi, 19 decembrie – 20:00
Nicole Cherry
Andreea Olaru
Lora
Alexandra Stan
Liviu Teodorescu
Vineri, 20 decembrie – 20:30
Alex Velea
Lino
Delia
Mira
Sâmbătă, 21 decembrie – 18:00
ADDA
Spike
Noaptea Târziu
Ruby

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri