Orașul Faptelor Bune revine la Oradea!

Între 16 și 22 decembrie, Piața Unirii din Oradea se transformă pentru al patrulea an într-un ”oraș al faptelor bune”, în cadrul campaniei Radio Zu care de câțiva ani e găzduită de Oradea înainte de Crăciun!

E timpul pentru emoție și generozitate, pentru că Radio ZU aduce din nou cea mai frumoasă săptămână de radio a anului! Între 16 și 22 decembrie, Oradea devine din nou centrul Orașului Faptelor Bune pentru al patrulea an consecutiv. În această săptămână specială, DJ-ii Radio ZU vor emite live, zi și noapte, direct din inima Târgului de Crăciun Oradea.

Aici, opt DJ-i – Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Adi Mihaila, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides- vor fi on-air 24 de ore din 24, aducând bucurie și făcând cât mai multe fapte bune.

Mihai Morar, din Morning ZU, a transmis astăzi: „Orașul Faptelor Bune, săptămâna plină de emoție și muzică, are loc între 16 și 22 decembrie, ediția „fă rai din ce dai” prinde contur în Oradea. Ne propunem să reluăm seria de concerte în fiecare seară. Timp de 7 zile, într-o casă de sticlă, vom aduna încă odată milioane de inimi, încercând să depășim recordul anului trecut.”

Orașul Faptelor Bune este o campanie Radio ZU care aduce împreună oamenii cu nevoi și cei dornici să ajute. Ediția din 2022 a adunat peste 600.000 de euro pentru cei aflați în dificultate. Anul acesta, vedetele ZU speră să egaleze, dacă nu să depășească această sumă și îi îndeamnă pe cei care doresc să ajute sau au nevoie de ajutor să acceseze platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune .Orașul Faptelor Bune poate fi ascultat live 24 de ore din 24 pe frecvențele Radio ZU, online pe și pe canalul YouTube Radio ZU. Cele mai captivante momente vor fi distribuite pe conturile oficiale de Instagram și Facebook ale Radio ZU, Visit Oradea și Târgul de Crăciun Oradea.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune este organizat de Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Distribuie informația
Alte știri