Organizatorii au facut bilantul Serbarilor Zapezii de la Vartop. Au fost 9.000 de turisti, inclusiv din Budapesta si Slovacia

Potrivit estimarilor facute de patronii de pensiuni, numarul e aproape dublu fata de anii precedenti.

Implicarea Agenției de Management al Destinației Bihor a fost decisiva in succesul „Serbarilor”, spun organizatorii si pentru prima data s-a reusit si atragerea sectorului privat. Sponsorii au contribuit cu doua treimi din bugetul total al evenimentului. Asa s-a ajuns ca gradul de ocupare la unitățile de cazare din zona sa fie de 100%.
Potrivit proprietarilor de pensiuni oaspeții au venit din județele învecinate cu Bihorul, în special din Alba, Hunedoara, Arad, Cluj și Timiș.

Cele mai așteptate momente au fost concertele susținute de Cabron, Feli şi Smiley, coborârea cu torțe a salvamontistilor si focul de artificii

Ediția 2016 a Serbărilor Zăpezii a fost organizată de Consiliul Județean Bihor, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Bihor, Primăria Nucet, Agenția de Management al Destinației Bihor, Asociația Pro Turism Vârtop și susținută de sponsorii The Store, Drink Shop, Decathlon și Țiriac Auto.

Distribuie informația
Alte știri