Organizatorii celui mai mare festival de la malul mării, ”Neversea”, caută voluntari

Organizatorii celui mai mare festival de la malul mării, ”Neversea”, caută voluntari. Sunt disponibile peste o mie de posturi pentru toate departamentele. Tinerii se pot înscrie până pe 2 mai și, dacă vor fi acceptați, vor învăța noțiuni de comunicare și management.

Voluntarii vor lucra între 26 iunie şi 8 iulie, în ture de 6 ore. Cei sub 18 ani nu au voie să muncească noaptea. Pentru a intra în echipa voluntarilor trebuie să aveţi între 16 şi 35 de ani. Inscrierile se fac pe www.neversea.com/volunteers-wave3.

Cei peste 1000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Festivalul Neversea are loc între 4 şi 7 iulie, în Constanța. Afrojack, Alesso, DJ Snake, Jessie J, Lost Frequencies şi Sean Paul sunt doar câţiva dintre artiştii care vor face spectacol, la malul mării.

Foto: gonext.ro

Distribuie informația
Alte știri