OTL a actualizat abonamentele gratuite ale elevilor orădeni din clasele I-XI pentru anul școlar 2023/2024

Elevii claselor I – XI care au card de călătorie și sunt înscriși în anul școlar 2023/2024 la o unitate de învățământ de pe raza Municipiului Oradea beneficiază de gratuitate la transportul public local pe durata anului școlar, prin validarea în mijlocul de transport a  cardului  de călătorie, care este valabil până la data de 31.09.2024.

OTL a actualizat, automat, valabilitatea abonamentelor elevilor din clasele I-XI pentru anul școlar 2023/2024, fără obligația acestora de a se prezenta la chioșcurile OTL.

Liceenii care au peste 18 ani (născuți între anii 2003-2005) sunt rugați să se prezinte la punctele de încărcare a abonamentelor pentru actualizarea valabilității, cu o adeverință care să ateste că sunt înscriși în anul școlar 2023-2024.

Elevii care nu au card de călătorie sunt rugați să se deplaseze la unul din punctele de preluare a datelor din Autogara Nufărul sau Rogerius, cu carnetul de elev vizat pentru anul școlar 2023/2024 sau o adeverință de la unitatea de învățământ care atestă că sunt  înscriși în anul școlar 2023/2024, pentru emiterea cardului de călătorie.

Elevii din localitățile aferente Zonei Metropolitane Oradea (Borș, Sînmartin, Hidișelul de Sus, Paleu, Cetariu) beneficiază de gratuitate pe ruta de deplasare din localitatea de reședință până în Municipiul Oradea și pe transportul public local din Municipiul Oradea. Pentru a beneficia de această gratuitate, rugăm elevii să se prezinte la Punctele de vânzare OTL SA cu cardul de călătorie și cu actul de identitate (pentru elevii peste 14 ani), sau actul de identitate al părintelui (în cazul elevilor sub 14 ani).

Elevii clasei 0 vor primi cardurile de călătorie la școală, după începerea anului școlar și centralizarea listelor emise de școli.

Distribuie informația
Alte știri