OTL invită orădenii, cu mic, cu mare, la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio şi cu Tramvaiul de Epocă

Autobuzul Cabrio va efectua, în funcţie de condiţiile atmosferice, curse în zilele de sâmbătă, 29 mai, duminică, 30 mai şi marţi, 1 Iunie, cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: Piaţa Unirii – Universitatea Partium – Autogara Decebal – Grădina Zoologică – Muzeul Ţării Crişurilor – Oficiul de Cadastru – Universitate – Cimitirul Rulikowski – Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Ţării Crişurilor – Biserica cu Lună – Piaţa 1 Decembrie/Bloc Turn – Centrul Civic/CEC –  Magazinul Crişul – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Episcopia Ortodoxă – Parcul Traian – Iosif Vulcan – Piaţa Ferdinand – Piaţa Unirii.

Din staţia Piaţa Uniriiautobuzul va pleca în cursă, începând cu ora 11:00, la interval de o oră, până la ora 18:00 (ultima cursă). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă,în funcţie de condiţiile atmosferice, va efectua curse după următorul program: sâmbătă, 29 mai şi duminică, 30 mai, câte o cursă cu plecare la ora 16:00 şi marţi, 1 Iunie, două curse; prima cu plecare la ora 16:00 şi cea de-a doua, la ora 18:00. Tramvaiul va pleca din cap linie Nufărul, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul.

Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Distribuie informația
Alte știri