OTL: Un autobuz Mercedes de tip hibrid este în teste pe traseele din Zona Metropolitană

Un autobuz hibrid cu podea ridicată, de aproximativ 50 de locuri pe scaune, cu dotări de aer condiționat și lampă de citit deasupra fiecărui scaun este, pentru câteva zile, în teste la OTL SA.

Și asta grație unui turneu național, în care acest model de autobuz este prezentat autorităților locale de transport pasageri din cele mai importante orașe din țară.

Mercedes-Benz Intouro este un autobuz interurban flexibil și economic, creat pentru a satisface o gamă largă de cerințe de transport călători. Noul model vine și în varianta hibridă, prioritară pentru mediul înconjurător, care aduce economii suplimentare de combustibil și emisii reduse de carbon.

Experiența Intouro este una versatilă, putând fi utilizată într-o varietate de aplicații, precum transport școlar, transferuri, servicii de transport pentru angajați sau excursii. Noul modul hibrid contribuie la eficiența generală a vehiculului, reducând semnificativ consumul de combustibil, în special în zonele urbane și suburbane.

În plus, Intouro dispune de tehnologii de siguranță de ultimă generație, precum Active Brake Assist 5 (ABA 5), care ajută la protejarea pietonilor și bicicliștilor și Sideguard Assist, un sistem de asistență la viraje, care avertizează șoferul cu privire la obstacolele mobile sau staționare.

Distribuie informația
Alte știri