Padel Arena Oradea vine cu mai multe noutăți. Vezi care sunt

Circuitul ”Oradea Joacă Padel” programează etapa a doua din 2024, sâmbătă, 17 februarie. Comparativ cu etapele de până acum Padel Arena Oradea vine cu mai multe noutăți.

Arena orădeană trece în aceste zile printr-o perioadă de lucrări de îmbunătățire a activității.

”Au fost deja montate grilaje regulamentare la terenurile principale, 1 și 2 iar până la ora etapei a doua, cel puțin alte două terenuri, respectiv 3 și 4 vor fi regulamentare din punct de vedere al grilajelor. De asemenea instalațiile aflate deasupra terenului 6 vor avea alt traseu astfel că terenul va avea și grilaje noi și înălțime corespunzătoare pentru turnee naționale și chiar internaționale”, a declarat Spiros Baltsavias, promotor al padelului orădean.

Arena va avea și o zonă de fitness cu biciclete, benzii de alergat, trx, pentru încălzirea si refacerea jucătorilor.

Dacă până acum etapele din circuit aveau același interval orar, de această dată nivelele se vor desfășura separat. Astfel, sâmbătă (17 februarie), nivelul 2, rezervat amatorilor și cel rezervat copiilor se vor desfășura cu începere de la ora 10:00 în vreme ce nivelul 1 (profesioniștii) vor începe turneul după ora 14:00. Și încă o noutate, termenul limită de înscriere este vineri, ora 12:00 pentru ca programul meciurilor să poată fi cunoscut din timp de către jucători. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0738.770.755; pe grupul de whatsapp sau pe pagina de facebook Padel Arena Oradea.

La turneul de la Oradea vor fi prezenți și jucătorii de elită ai Timișoarei. Se mizează pe prezența a cinci, șase echipe din orașul Revoluției. În schimb orădenii vor fi și ei prezenți la turneele pe care le organizează Timișoara în acest an.  

Așadar, sâmbătă, cu mic cu mare, sunteți așteptați la locul faptei, Padel Arena Oradea pentru primul turneu în ”noile” condiții oferite.

Distribuie informația
Alte știri