Padel: Cinci echipe orădene la startul etapei naționale programată în week-end, lângă Timișoara

A șasea etapă din Circuitul Național Liga de Padel se va desfășura în perioada 24-26 iunie lângă Timișoara, la Dumbrăvița.

Oradea trimite la competiție cinci echipe, două dintre ele la cel mai înalt nivel, cel al profesioniștilor. E vorba despre dublurile Andrei Dărăban & Bogdan Sturzu respectiv Horia Matei & Alex Stohor. La nivelul 2 vor debuta într-o competiție de nivel național doi foști jucători de tenis: Ciprian Filip și Răzvan Copil. La nivelul 3, campionul județean al amatorilor, Spiros Baltsavias va face pereche, în premieră, cu Florin Sârb. De asemenea, în proba de dublu-mixt Oradea mizează pe tandemul format din Alexandra Dărăban și Ionuț Berindea.

PROGRAMUL ETAPELOR DIN LIGA DE PADEL

După etapa din Timiș, caravana Ligii de Padel se va muta, cu etapa 7 la Cluj (Winers Sport Club, în perioada 15-17 iulie); etapa 8 va avea loc la București (Padel Mania, 16-18 septembrie), etapa 9 readuce padelul de nivel național la Oradea (Padel Arena, 28-30 octombrie) pentru ca ultima etapă, a 10-a să se desfășare la Zărnești (18-20 noiembrie). Ultima competiție a anului se va desfășura în luna decembrie la Padel Arena Oradea, cu trofeul pe masă. În perioada 18-20 decembrie se va desfășura finala Cupei României. Astfel, Padel Arena Oradea va mai găzdui o etapă din circuitul național (după cea din luna mai) și tot la arena orădeană se va încheia și sezonul 2022 o dată cu finala Cupei României.

CU GÂNDUL LA AMSTERDAM!

Cei mai buni jucători orădeni, Andrei Dărăban și Bogdan Sturzu, vor reprezenta Padel Arena Oradea la World Padel Tour Amsterdam. ”Este etapă din Circuitul Mondial. Ne punem speranțe pentru Andrei și Bogdan și îi sprijinim cu tot ce ne stă în putință să ne reprezinte cu succes într-un turneu la care vor fi prezenți cei mai buni jucători ai lumii”, a declarat Spiros Baltsavias, promotorul Ligii de Padel Oradea. Competiția din Olanda, ținta dublului orădean, se va desfășura în perioada 25 septembrie – 2 octombrie. Vă reamintim că la debutul într-o etapă națională la profesioniști cei doi orădeni au câștigat competiția.

Distribuie informația
Alte știri