PADEL: Orădenii au luat ”totul” la etapa națională de la Cluj-Napoca!

Este de-a dreptul uluitor ca la numai patru luni de la inaugurarea Padel Arena Oradea jucătorii orădeni să se impună de o manieră categorică în cea mai importantă competiție de padel din România: Liga Națională de padel.

Etapa cu numărul 7 din Liga Cluburilor de Padel desfășurată în week-end la Cluj, pe terenurile de la Winers Sport Club, a reprezentat instaurarea dominației orădene la primele două nivele.

Cel mai important triumf a fost certificat la nivelul profesioniștilor, cu 16 echipe pe tablou, unde finala a fost 100% orădeană: Andrei Dărăban & Bogdan Sturzu au câștigat cu un simetric 6-3 finala disputată în compania concitadinilor Horia Matei & Răzvan Copil. Mai mult, Răzvan, înscris și la nivelul 2 (al amatorilor) a câștigat competiția alături de Ciprian Filip. De asemenea Oradea a avut o semifinală și la nivelul începătorilor prin tandemul Florin Sîrb & Ionuț Berindea.

La nivelul profesioniștilor Andrei Dărăban & Bogdan Struzu au victorie de turneu la Oradea (în luna mai), finală la Timișoara (în iunie, când au ratat patru mingi de meci) și victorie acum, în etapa de la Cluj. Horia Matei a bifat până acum o semifinală la Timișoara, alături de Alex Stohor și această finală de la Cluj alături de Răzvan Copil.  La nivelul 2 ultimele două etape (Timișoara și Cluj) au fost câștigate categoric de Ciprian Filip & Răzvan Copil. 

Următoarea etapă se va desfășura la București (16-18 septembrie) pentru ca etapa 9 să readucă padelul de nivel național la Oradea (28-30 octombrie). Ultima etapă, a 10-a, va avea loc la Zărnești (18-20 noiembrie). În schimb, ultimul trofeu al anului se va decerna la în luna decembrie la Padel Arena Oradea, cu trofeul pe masă. În perioada 18-20 decembrie se va desfășura finala Cupei României.  ”Sunt rezultate excelente la care sincer, nu ne-am așteptat însă valoarea și-a spus cuvântul. Ținta noastră, cel puțin pentru Andrei și Bogdan, o reprezintă turneul World Padel Tour de la Amsterdam (25 septembrie – 2 octombrie), practic un campionat mondial”, a declarat Spiros Baltsavias, promotorul padelului în Oradea.

Alte știri