PADEL: Orădenii țintesc titluri la etapa de la Cluj!

Etapa cu numărul 7 din Liga Cluburilor de Padel debutează vineri, 29 iulie, la Cluj, pe terenurile de la Winers Sport Club. O serie de indisponibilități în gruparea orădenilor a făcut imposibilă participarea cu efectivul dorit însă Padel Arena Oradea va fi reprezentată de două echipe favorite la nivelul profesioniștilor precum și de o favorită certă la nivelul 2.

La nivelul 1, rezervat profesioniștilor, unde sunt înscrise 14 echipe, Oradea mizează pe două echipe. În primul rând pe cel mai bun tandem: Andrei Dărăban & Bogdan Sturzu, câștigători ai etapei de la Oradea și finaliști la Timișoara (unde au ratat patru mingi de meci pentru titlu). De asemenea, în absența lui Alex Stohor, partenerul său tradițional, Horia Matei va face pereche cu Răzvan Copil.

La nivelul 2 orădenii Răzvan Copil și Ciprian Filip au de apărat coronița cu lauri cucerită la Timișoara. În schimb experimentatul Florin Sîrb și-a pierdut, din cauza accidentărilor, doi dintre posibilii coechipieri: Spiros Baltsavias și Gabi Rad însă va juca la nivelul 3 alături Ionuț Berindea. La nivelul 3 Oradea va fi reprezentată și de dublului feminin: Alexandra Dărăban & Denisa Bronț.

Alte știri