Până la data de 20 octombrie se fac recrutări în armata română. Sunt posturi disponibile pentru soldați și gradați voluntari

Centrul Militar Județean Bihor informează cetățenii interesați cu privire la recrutările la nivel național, implicit cele efectuate la nivel județean, pe care Ministerul Apărării Naționale le efectuează în această perioadă, respectiv până în 20 octombrie.

Se pun la dispoziția soldaților și gradaților rezerviști (care îndeplinesc condițiile cerute) nu mai puțin de 2.000 de locuri pentru voluntari. Vă puteți înscrie indiferent dacă aveți sau nu experiență militară, ori sunteți sau nu angajați în mediul civil.

Voluntarii rezerviști urmează să primească pe toată perioada în care vor avea acest statut, 10 la sută din salariul de bază. Sistemul presupune o pregătire de formare inițială, care poate dura trei sau patru luni. După aceea vor urma stagii de pregătire periodice, care vor dura o săptămână sau două și prin care se urmărește reîmprospătare cunoștințelor.

Pentru alte detalii, cei interesati se pot adresa centrelor militare judetene sau de sector. Cel din Bihor e situat pe Str. Dunarea nr. 2, Oradea. Nr. telefon 0259.43.45.96

 

 

Distribuie informația
Alte știri