Parcare de senator. Cum si-a lasat un parlamentar bolidul, in centrul municipiului Oradea

Dupa ce in urma cu cateva zile, presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a aruncat tigara pe jos, chiar in fata jurnalistilor, un nou contraexemplu de comportament e oferit de un parlamentar, de data asta de la PNL.

Vineri, la pranz, senatorul Gavrila Ghilea si-a parcat masina, in mijlocul unei intersectii extrem de aglomerate din Oradea. Bolidul a fost fotografiat, cu avariile pornite, la un metru de o trecere de pietoni din Parcul Traian, pe o zona hasurata.

Exact in acel moment, pe langa vehiculul senatorului a trecut o masina de ridicari care a ignorat insa complet Audi-ul ce stationa in zona interzisa. Potrivit legii, marcajele ce reprezintă o suprafaţă haşurată cu contur deschis sau închis desemnează spaţii interzise circulaţiei. Acestea nu permit trecerea cu vehiculul peste ele şi nici încălcarea parţială a lor, indiferent de manevra care urmează a fi efectuată.

In urma cu doua luni, aceeasi masina a fost implicata intr-un accident rutier in „Nufarul”. Pe grupul de facebook „Info trafic Bihor”, membrii au scris atunci ca placutele de identificare au fost date jos intentionat pentru a nu se afla a cui este autovehiculul.

Distribuie informația
Alte știri