Parcarea de la Aquaparkul Nymphaea se măreşte cu 112 locuri. De-ar veni si clientii…

Investiţia la acest proiect avea o valoare estimată de cca. 4 milioane lei plus TVA, dar în urma organizării licitaţiei, valoarea la care a fost câştigată această lucrare, de către asocierea de firme Gauss Topo S.R.L, Abed Nego Com S.R.L şi Ritmoteh S.R.L, a scăzut la 3116933 lei fără TVA, anunta Primaria.

Chiar si asa, daca impartim valoarea investitiei la numarul locurilor nou create, rezulta ca pentru un singur loc de parcare, administratia va scoate din buget aproape 28 mii lei plus TVA.

Viceprimarul Florin Birta a explicat miercuri, 2 noiembrie: ”În cadrul acestui proiect se va muta axul străzii Codrilor mai înspre calea ferată. Totodată se va amenaja un sens giratoriu la intersecţia dintre Aleea Ştrandului, str. Codrilor, str. Olteniei şi Piatra Craiului şi tot acolo va fi amenajată o nouă intrare la aquapark. Astfel, gardul existent la Bazinul Olimpic va fi demontat şi mutat la limita Bazinului Olimpic şi toată acea curte va fi transformată în locuri de parcare. Aceste locuri de parcare vor putea deservi atât Bazinul Olimpic, cât şi aquaparkul. În final, se vor crea cca 112 locuri de parcare noi. Noi ne dorim ca până la data de 1 mai 2017, când va începe oficial sezonul estival, să finalizăm aceste lucrări pentru a asigura cât mai multe locuri de parcare celor care doresc să viziteze aquaparkul. În acest moment, prin reabilitarea sistemului de termoficare a fost îngropată acea magistrală care trecea din Parcul Brătianu până lângă Ştrandul Dinamo, iar acum se coboară reţeaua supraterană şi se demontează stâlpii de beton care susţineau reţeaua, pentru a putea demara lucrarea la acest obiectiv. În final, aici vor fi în total 389 de locuri de parcare.”

Ieri, 1 noiembrie, a fost predat amplasamentul şi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de execuţie este de 6 luni.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Distribuie informația
Alte știri