Parcarea de la intrarea în Băile Felix revine, după 25 de ani, în proprietatea CL Sânmartin

Conducerea Primăriei Sânmartin a anunțat că „Înalta Curte de Casație și Justiție a României a respins cererea formulată de SC Cretheus General SRL și SC Cretheus Invest SRL de suspendarea a sentinței nr.334/LP, din 9 noiembrie 2016, pronunțată de Tribunalul Bihor, menținută prin decizia nr.85, din 8 martie 2018, a Curții de Apel Alba Iulia”, prin care dreptul de proprietate asupra parcării din Băile Felix revine Consiliului Local Sânmartin.

Pentru a pune în aplicare sentința instanței, cele două societăți comerciale au fost evacuate, săptămâna trecută, de un executor judecătoresc. Astfel, taxa de 10 lei impusă șoferilor de Cretheus a fost eliminată de către autoritățile din Sânmartin, parcarea devenind gratuită.

„Procesele interminabile, jignirile, amenințările și plângerile penale cu care am fost bombardat nu au făcut altceva decât să mă ambiționeze să duc această luptă până la capăt. Și bine am făcut! Acum, când parcarea este din nou în proprietatea Consiliului Local Sânmartin, am un singur regret, acela că, timp de 24 de ani, cei din clasa politică locală nu au făcut nimic pentru a readuce această parcare în patrimoniul local. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată!”, a scris primarul Cristian Laza pe pagina personală de Facebook, după aflarea sentinței judecătorești.
Foto: agentianewsbihor.ro

Distribuie informația
Alte știri