Parcarea de la Piata Rogerius se deschide, marti, integral. Cum arata

Toate cele 412 locuri ale noii parcări construite lângă Piața Rogerius vor putea fi utilizate începând de marţi, 29 noiembrie, ora 7, Primăria Oradea împreună cu Administrația Domeniului Public S.A. punând la dispoziția cetățenilor și partea supraterană a parcării. Partea de subsol a parcării D+P a fost dată în folosință în 8 noiembrie, ea fiind utilizată de atunci la capacitatea maximă.

„Invităm cetățenii, pe toți cei care au locul de muncă la spital, sau au de făcut cumpărături la piața Rogerius să folosească cu încredere această parcare, eliberând astfel partea carosabilă. Ambele nivele ale parcării sunt în stare perfectă de funcționare, în partea de jos sunt 193, iar în partea de sus sunt 219 de locuri de parcare”, a spus viceprimarul Florin Birta cu privire la această investiție.

Timp de aproximativ trei luni se va putea parca gratuit, pentru ca cetățenii să se obișnuiască cu noua parcare, iar după perioada de acomodare vor fi introduse sisteme de taxare.

„Parcarea D+P şi pasaj subteran de legătură cu Piaţa Rogerius”, această parcare are suprafața de 5467,76 mp, are 412 locuri, fiind formată dintr-un demisol cu o capacitate de parcare de 193 de mașini și un parter neacoperit cu o capacitate de 219 mașini. Valoarea lucrărilor este de 14.363.800 lei fără TVA.

dsc01729

dsc01722

Distribuie informația
Alte știri