Parcarea de pe strada Iosif Vulcan se deschide de Ziua Orașului

Constructorul face ultimele pregătiri pentru deschiderea parcării supraetajate de pe str. Iosif Vulcan. Potrivit primarului Florin Birta, în aceste zile se lucrează la accesul în parcare.

Deschiderea parcării se va face de Ziua Orașului, 12 octombrie.

Noua parcare va avea 121 de locuri, regimul de înălțime al construcției fiind D+P+3E. Accesul auto și pietonal se va realiza prin partea sudică, dinspre str. Iosif Vulcan, având o lățime de 5,80 m. Totodată, au fost prevăzute și două accese secundare pietonale, utilizate și pe post de ieșire de evacuare în caz de incendiu – unul pe latura nordică, iar al doilea opus, în sud. În dreptul accesului principal este propusă amplasarea încăperii personalului, de unde se supraveghează intrarea și ieșirea din parcare, locul în care se și administrează întregul ansamblu. La parter se află grupurile sanitare pentru participanții la trafic.

Etajele parțiale sunt legate între ele prin case de scară și lifturi bordate cu diafragme din beton armat. Pe lângă locurile de parcare auto mai sunt prevăzute și spații pentru biciclete și motociclete.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Lucrările au început anul trecut și sunt executate de către asocierea formată din Drum Asfalt SRL (lider de asociere), Trameco SA (asociat) și Poliart SRL (asociat), durata fiind de 15 luni, din care trei luni de proiectare și 12 luni execuție. Valoarea contractului este de 10.243.456,33 lei fără TVA, iar proiectul este implementat de către Primăria Oradea, prin Direcția Patrimoniu Imobiliar (DPI).

Distribuie informația
Alte știri