Parcurs fără greșeală în actuala stagiune pentru handbaliștii orădeni

CSM Oradea a învins CSU Universitar Politehnica Timișoara, în cadrul etapei a 17-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18. Rezultatul final al partidei desfășurate duminică (15.04), în Banat, a fost de 40-33.

Jocul a fost controlat de la un capăt la altul de către elevii lui Sebastian Tudor. În urma acestui meci, CSM Oradea are 15 victorii din tot atâtea partide disputate și se menține pe primul loc al clasamentului. Bihorenii au un avantaj de 12 puncte în condițiile în care următoarea clasată, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu mai are doar cinci meciuri de disputat, adică mai poate obține cel mult 15 puncte.

Următorul meci al echipei orădene este pe teren propriu. Adversar este HC Sibiu și partida se va disputa, cel mai probabil sâmbătă, 21 aprilie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri