Pardoseala finită a parcării de lângă Spitalul Municipal a fost remediată. Comunicat

După recepția lucrărilor la obiectivul de investiții ”Parcare D+P și pasaj subteran de legătură cu Piața Rogerius”, parcarea de lângă Spitalul Municipal a fost preluată în administrare de la Administrația Domeniului Public de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

S-a constatat în timp că din cauza intemperiilor pardoseala finită a parcării de la suprafață (parterul parcării) nu s-a comportat bine, prezentând zone de exfoliere. Conform proiectului tehnic realizat de S.C Poliart S.R.L pentru lucrarea ”Parcare D+P și pasaj subteran de legătură cu Piața Rogerius”, pardoseala finită a fost prevăzută și apoi realizată din quartz metalic.

Deoarece lucrările sunt în perioada de garanție, Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a solicitat executantului SC Construcții Bihor SA să execute lucrări de remediere, respectiv să înlocuiască stratul final (pardoseala finită din quartz metalic) pe toată suprafața pardoselii de la nivelul parterului.
Astfel, în cursul lunii august, lucrările au fost remediate în totalitate de SC Construcții Bihor SA pe cheltuiala sa, suprafața finită din quartz metalic fiind înlocuită cu covor asfaltic. Marcajele au fost trasate luna trecută, astfel că pardoseala finită a celor 200 de locuri de parcare de lângă Spitalul Municipal este acum remediată în totalitate.

Distribuie informația
Alte știri