Părinții micuțului Noel speră într-un miracol de Crăciun

Pentru o familie dintr-o comună bihoreană, Crăciunul vine cu multă suferință. Micuțul Noel, mezinul de numai șase luni, suferă de o boală cumplită. Părinții au încercat totul, fac terapie în fiecare lună, singura care îi permite micuțului să rămână în starea de acum. Boala de care suferă Noel se numește amiotrofie spinală și are un prognostic nemilos. Pentru a-l vedea însă crescând, este nevoie de o terapie revoluționară, care costă enorm.

Cazul micuțului Noel s-a aflat mai întâi în comunitatea locală, în Salacea, apoi încet, cu ajutorul internetului si a unei campanii pe o rețea de socializare, a ajuns la urechile multor oameni cu suflet mare. Impresionați de povestea bebelușului de numai câteva luni a cărui șansă la viață depinde de ajutorul lor, oamenii s-au mobilizat. Au sărit în ajutor elevi, profesori, funcționari, coafori și artizani, preoți, potrivit stiri.tvr.ro.

Mobilizare este și pe internet. A fost deschisă o pagina de Facebook de licitații unde banii pentru obiectele scoase la vânzare sunt viraţi în contul copilului bolnav. Pentru micuțul Noel, există speranță. Totul depinde, însă, de bani. O sumă uriașă pentru părinții disperați, dar care speră într-un miracol de Crăciun.


Cei care doresc să îl ajute pe Noel o pot face donând bani în contul RO27BTRLRONCRT0527455101.


Distribuie informația
Alte știri