Partidul Alianța Renașterea Națională din România are filială în Bihor. Comunicat

Partidul Alianța Renașterea Națională din România anunță formarea filialei în județul Bihor. Evenimentul a avut loc în data de 7 decembrie 2021, membrii și simpatizanții din ARN s-au întâlnit pentru a constitui organizația județeană a partidului. La conducere au fost numiți: Cristian Horj – președinte, Tiberiu Szucs – președinte executiv, Ioana Blaga – secretar general, Radu Ile – vicepreședinte, Ghiță Noane – vicepreședinte, Valentin Andrei – membru, Livia Ivan – membru.

Titulatura partidului este formată din aceste trei cuvinte – alianță, renaștere și națiune, iar în statutul partidului este definită orientarea de creștin-conservator, singurul partid din România ce are în statut o astfel de orientare.

Formațiunea militează pentru apărarea valorilor familiei naturale, a căsătoriei naturale, pentru respectarea statului de drept, dar și pentru continuarea parcursului european alături de toate statele europene.

Alianța Renașterea Națională este un partid politic tânăr, înregistrat în Registrul Partidelor Politice din România pe 20 octombrie 2020. În noiembrie 2020 a participat la alegerile parlamentare. 

Alianța Renașterea Națională urmărește să creeze și să stimuleze un mediu economic favorabil micilor întreprinzători, pentru a favoriza existența unor locuri de muncă bine plătite în România, în concordanță cu pregătirea profesională a fiecărui individ.

La baza ideologiei partidului stau valorile creștine pe care a fost odată construită Europa: respectul pentru viață și demnitatea vieții și a ființei umane, protejarea familiei, libertatea religioasă, dreptul la proprietate, integritatea, dreptul de a păstra și a transmite mai departe urmașilor viziunea creștină asupra vieții și moștenirea spirituală proprie.

Partidul Alianța Renașterea Națională are ca valori primordiale protejarea drepturilor parentale și scoate în evidență faptul că părintele este cel care decide educația copilului său, totodată valorile pro-familie sunt promovate și accentuate prin dezvoltarea unei culturi pro-viață care să protejeze familia și căsătoria.

Libertatea religioasă și de conștiință este manifestată prin dreptul omului de a-și alege și decide singur felul de exprimare a propriei credințe.

Distribuie informația
Alte știri