Partidul fostului presedinte, Traian Basescu, are un nou lider in Bihor. PLANURILE LUI CRISTIAN PUSCAS

Foto: arhiva

Presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a venit astazi la Oradea pentru a oficializa numirea arhitectului, Cristian Puscas, ca intermar in funtea filialei PMP Bihor. Fostul democrat-liberal e in politica din 2001, iar la începutul acestui an a demisionat din PNL și din legislativul orădean.

Puscas il va inlocui pe fostul jurnalist, Daniel Meze, acuzat de conducerea de la Bucuresti de obtinerea unui rezultat sub asteptari, la alegerile locale din data de 5 iunie. „Desemnarea lui Cristian Puscas ca interimar la PMP Bihor este o decizie curajoasa, corecta si inteleapta”, a spus Eugen Tomac la conferinta de presa de luni.

La randul sau, noul lider isi propune sa atraga in filiala judeteana PMP atat oameni noi cat si ”electoratul aflat in stare latenta”, fidel principiilor enuntate de Traian Basescu. Cristian Puscas isi doreste ca in timp scurt sa devina un lider corect dedicat scopurilor politice ale partidului de centru dreapta si nu unui grup de interese. VEZI VIDEO

Distribuie informația
Alte știri