Pasaj pietonal suprateran în zona Auchan-Leroy Merlin-Piața 100

Distribuie pentru prietenii tăi:

Administrația orădeana își propune să realizeze un pasaj pietonal suprateran. Este, pe de o parte, măsură de intervenție pentru a ușura circulația pietonală în zona Era Shopping Park, Piața 100 și viitoarea sală de sport polivalentă, iar pe de alta încearcă să anticipeze viitoarele dezvoltări în orașul Oradea.

Noul pasaj suprateran va porni de la viitoarea stație de tramvai de pe malul Peței și va trece spre Leroy Merlin, de unde cu două brațe, unul spre Piața 100 și celălalt spre Era Shopping Park, va deservi cele două zone. Această pasarelă pietonală supraterană este deja contractată, având ca termen de predare pentru studiul de fezabilitate data de 15 ianuarie. Lungimea ei va fi de aproximativ 600 de metri în partea dinspre oraș și de aproximativ 200 de metri brațul care va duce spre Piața 100.

În ceea ce privește brațul spre Era Shopping Park, fiind în zona culoarului de aterizare, acesta va fi realizat doar în cazul în care se va obține acordul Autorității Aeronautice. Acest pasaj ar urma să fie construit începând din primavera lui 2019, iar un an mai tarziu sa fie operațional.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri