Pasztor bate la usile inchise ale TAROM-ului. Cursa de Constanta, dorita de presedintele CJ, s-ar putea opri tot la Cluj

Distribuie pentru prietenii tăi:

Unul dintre cei mai importanţi jucători din turismul românesc, Phoenicia Hotels se află în discuţii cu operatorul aerian TAROM pentru un zbor  Cluj-Constanţa, anunta Ziua de Cluj. Surse din piaţă au declarat că negocierile sunt extrem de avansate iar pretul va fi unul foarte competitiv. Un bilet dus-întors va costa doar 130 de euro.

Plecările din Cluj spre Constanţa vor fi programate, cel mai probabil, în fiecare joi seara, la ora 23:00. Zborul retur este programat duminică seara, la ora 00:15, din Constanţa.

Noul presedinte al Consiliului Judetean, Pasztor Sandor, a anuntat imediat dupa preluarea mandatului ca va purta negocieri cu reprezentanții companiei Tarom despre un zbor  Oradea-Constanța, având în vedere că „ar fi orădeni interesați să ajungă cât mai repede în concediu pe litoral sau să plece de vinerea până duminica”.

 

 

 

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri