Patricia Goina a câștigat turneul Toamna Orădeană 2019 la tenis

Finală 100% orădeană în cadrul turneului Toamna Orădeană 2019 la tenis. Competiția s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe, în organizarea CSM Oradea. Acest eveniment a fost destinat sportivilor de 16 ani, masculin și feminin. Pe tabloul principal au figurat câte 32 sportivi la ambele discipline, masculin și feminin. Întrecerea masculină s-a jucat pe hard, iar cea feminină pe zgură.

Patricia Goina, cap de serie numărul 2, a învins-o pe Floriana Popovici, principalul cap de serie al probei, scor 6-2, 7-2, în marea finală. Ambele sunt legitimate la CSM Oradea.

Nu mai puțin de șase jucători de la CSM Oradea au evoluat pe tabloul principal al competiției masculine de simplu. Cel mai bun rezultat l-a obținut Christian Zoltan Teszari. Cotat drept cap de serie numărul 1, acesta a pătruns în semifinale. Ceilalți jucători de la CSM care au participat sunt Andrei Țigan, Ion Arcasa Straciuc, Mihai Lungu, Vladimir Cuc și Răzvan Sime. Tandemul Vladimir Cuc, Ion Arcasa Straciuc, a reprezentat CSM Oradea în proba masculină de dublu, unde s-a oprit în semifinale. Concursul a fost câștigat de Andrei Firaru – Alexandru Giurea, de la Elite Târgu Jiu.

Distribuie informația
Alte știri