Patricia Goina, câștigătoarea probei de dublu și finalistă la simplu la turneul ITF, Dyadora Trophy 

Foto: csmoradea.ro

Patricia Goina a avut o comportare excelentă la Dyadora Trophy, eveniment de categoria J4, ce face parte din circuitul ITF Junior, organizat în perioada 28 iunie – 3 iulie, la Timișoara. Sportiva legitimată la CSM Oradea a jucat finala feminină la categoria 18 ani și a triumfat în proba de dublu, alaturi de Elena Ruxandra Bertea

Turneul a reunit sportive din România, Marea Britanie, Slovacia, Ungaria, Singapore, Belgia și Germania. De asemenea, a evoluat și o sportivă originară din Rusia.

În cursul acestei săptămâni, Patricia Goina paticipă la turneul Deltatel-Tivoli Trophy, tot la Timișoara. Evenimentul este de categoria J3 și a ajuns la cea de-a 26-a ediție. Nivelul competiției este altul, sportiva cotată cu prima șansă la câștigarea turneului de săptămâna trecută fiind acum cotată drept cap de serie numărul 8.

Goina a trecut, în primul tur, de principala favorită a evenimentului, Lucie Urbanova. Patricia a cedat cu 5-7 în primul set, dar a reacționat exemplar și a câștigat următoarele două seturi cu 6-3, 6-3.

Următorul adversar al orădencei este Melinda Biro, din Ungaria.

Alte știri