Patrick Gânțe de la Academia de fotbal CSM Oradea se alătură lui AS Roma

Patrick Gânțe, jucător format la Academia de fotbal CSM Oradea, a ajuns la un acord cu AS Roma, club angrenat în primul eșalon fotbalistic al Italiei. Transferul s-a perfectat la distanță de câteva luni de când jucătorul a fost ochit pentru prima dată de gruparea amintită.

Un aport deosebit în acest sens a avut Cătălin Sărmășan, cel care a intermediat și supervizat ca transferul jucătorului să se perfecteze în cele mai bune condiții.

Gânțe a petrecut la Roma o perioadă de patru zile, în cursul lunii noiembrie 2019. De asemenea, Patrik a petrecut o perioadă alături de FC Liverpool. El a fost în Anglia pentru o săptămână, în cursul lunii decembrie 2019.

Prima experiență a lui Gânțe din postură de jucător cu acte în regulă la AS Roma va fi alături de echipa U17 a clubului capitolin.

Născut pe data de 15 februarie 2004, înalt de 1.93 metri, Gânțe evoluează pe post de atacant central. El a evoluat pentru Clubul Atletic Oradea în actualul sezon competițional, având numeroase reușite pentru echipa de seniori a acestei grupări.

Gânțe a jucat pentru echipa națională U15 a României, marcând trei goluri în compania Republicii Moldova, într-o partidă amicală. Aceasta a fost partida de debut sub tricolor pentru fotbalistul orădean. Între timp, Patrick a jucat și pentru echipa națională U16 a României.

Sursa: csmoradea.ro

Alte știri