Patru bihoreni, condamnați pentru trafic de influență, furt calificat și infracțiuni rutiere, ajunși după gratii

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat și reținut un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor. Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență în formă continuă.

De asemenea, la data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, pe raza localității Livada de Bihor, județul Bihor, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea depistat și reținut un bărbat de 53 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor. Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Tot la data de 10 ianuarie a.c., la ora 20.10, polițiștii Postului de Poliție Popești au depistat și reținut un bărbat de 31 de ani, din comuna Popești, județul Bihor. Judecătoria Marghita a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an, o lună și 10 zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere, respectiv pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

De asemenea, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Popești au depistat și reținut un bărbat de 41 de ani, din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor. Judecătoria Marghita a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Distribuie informația
Alte știri