Patru maşini au fost incendiate în Oradea. Din fericire, nu au existat persoane rănite

Marți, 25 mai a.c., pompierii Detașamentului 1 Oradea au intervenit pe strada Clujului din municipiu, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la mai multe autoturisme.

În urma unei sesizări primite prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 22.15, echipajele Detașamentului 1 Oradea s-au deplasat de urgență la adresa indicată de apelant, unde, după executarea recunoașterii, au constatat că incendiul se manifesta la patru autoturisme dezafectate, din care două ardeau generalizat și alte două parțial, cu pericol de propagare la alte patru autovehicule aflate în apropiere.

Cei 12 pompieri militari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind în mai puțin de 15 minute, să lichideze focarele și să împiedice extinderea flăcărilor la celelalte mașini aflate în zona respectivă.

În urma producerii evenimentului, două din cele patru autoturisme dezafectate la care se manifesta incendiul, au ars în întregime, al treilea, în proporție de 60%, iar cea de-a patra mașină a fost afectată în proporție de 10%.

Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea flăcărilor la alte patru autoturisme dezafectate.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, în mod intenționat, de o persoană a cărei identitate urmează a fi stabilită de către organele abilitate.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Distribuie informația
Alte știri