Patru medalii de aur pentru CSM Oradea la Naționalele de Judo Tineret (U23)

Finala Campionatului Național de Judo Tineret (sportivi sub 23 de ani), s-a desfășurat la Poiana Brașov, în perioada 6-9 mai.

Pentru Judo-ul orădean, Finala CN U 23, a reprezentat un real succes, în întrecerea masculină, sportivii judoka de la CSM Oradea, cucerind un număr de 3 titluri de campioni naționali în întrecerea individuală și titlul de campioană națională în întrecerea masculină pe echipe.

Performerii CSM Oradea, în întrecerea individuală masculină, care au concurat vineri și sâmbătă (7-8 mai), au fost: Robert Boldis, Adrian Olaru si Alex George Cret.

Duminică (09.05), în întrecerea rezervată echipelor, sportivii orădeni, au reușit să-și îmbunătățească performanța obținuta anul trecut, când au obținut titlul de vicecampioni naționali. Anul acesta, în finala Campionatului Național, au întâlnit aceeași echipă CSM-FC Argeș Pitești, pe care de data asta au învins-o cu 3-2, cucerind astfel titlul național.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri