Patru orașe, printre care Oradea, o singură misiune: curățarea și înfrumusețarea României

Pentru al cincilea an consecutiv, Cif porneşte în misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții românilor, prin campania naţională „Cif Curăţă România!”. Patru noi oraşe – Iași, Sinaia, Oradea şi Craiova – vor fi curăţăte şi înfrumuseţate anul acesta , iar românii pot să se implice pentru a reda strălucirea unor locuri semnificative pentru comunităţile locale.

Acţiunilor de curăţenie li se vor putea alătura toţi cei care doresc să aducă o schimbare şi să călătorească în România pentru a descoperi locuri noi, în schimbul implicării lor active în iniţiativa Cif. Nu în ultimul rând, voluntarii locali vor putea alege, prin vot, locul din oraşul lor care va fi curăţat.

Pentru a contribui şi mai mult la starea de bine a comunităţilor locale şi la înfrumuseţarea oraşelor, imediat ce curăţenia va fi gata, va fi amplasată câte o piesă de mobilier urban, cu un design special creat şi adaptat fiecărui spaţiu curăţat. Caravana „Cif Curăţă România!” va fi la Oradea în intervalul 11-13 mai.

Mai multe detalii cu privire la criteriile de vot, înregistrare şi jurizare, oraşele înscrise în campanie, anunţarea câştigătorilor şi desfăşurarea acţiunilor de curăţare sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei.

Distribuie informația
Alte știri