Patru persoane rănite în accidentul produs duminică seara în zona Răbăgani

foto: arhiva

ACTUALIZARE: Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul celor două persoane, la fața locului.

Duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 20.47, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe D.N.76, în afara localității bihorene Răbăgani, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, a transmis IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier au fost rănite patru persoane, toate din același autoturism. Două dintre victime au fost transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale, iar altor două le sunt efectuate, în prezent, manevre de resuscitare, la fața locului. Momentan, traficul rutier este blocat.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

S-a deviat traficul rutier dinspre Beiuș spre Oradea pe ruta Pietrani – Șoimi, iar dinspre Oradea, de ocolește (zona accidentului) prin Săucani și se iese înapoi pe D.N. 76.

Distribuie informația
Alte știri