Pe langa interventii la inundatii, pompierii au salvat si un caine. FOTO

În cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei 03.05 pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea au intervenit pe Bulevardul Ştefan cel Mare din municipiu pentru a salva un caine cazut intr-un canal colector adanc de 2 metri. Animalul a fost scos cu ajutorul unei scari si a altor echipamente şi accesorii din dotare. Animalul a fost predat, în siguranţă, proprietarei, care se afla la faţa locului.

Astazi pompierii au avut de lucru pentru evacuarea apei, acumulate în urma ploilor abundente, din patru curţi şi cinci beciuri din localitatea Briheni, un beci din Ştei, trei beciuri şi o anexă din localitatea Grădinari, respectiv patru beciuri şidouă curţi din Săcueni.

CAINE SALVAT DE POMPIERI

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri