Pe o vreme extrem de vitregă, arcaşii bihoreni s-au întrecut la cea de-a 9-a ediţie a Cupei Redpoint la tir cu arcul

Ploaia în rafale n-a fost însă de acord cu performanţele sportivilor, aşa că doar cei mai curajoşi au rezistat pînă la final, modulul 2 urmand a fi reprogramat.

Etapa a treia a Campionatului Judeţean de Tir cu Arcul, Cupa Redpoint, a debutat sambătă în pofida norilor ameninţători. Cu 60 de concurenţi la linia de tragere, competiţia organizată de Clubul Sportiv „Redpoint” pentru toate categoriilor de vârstă şi diviziile de arc, s-a derulat pe ţinte fixe FITA şi 2D.

Au participat sportivi legitimaţi la cluburile şi asociaţiile bihorene: Nomad Archers, White Lion, Phoenix Săcueni, Blueline Nojorid, Redpoint Oradea şi Haiducii Salonta.

Cei de Redpoint Oradea au obţinut şase medalii de aur, una de argint şi una de bronz. Cătălin Darna a luat locul I la arc olimpic seniori, Jermendy Eugen locul I la compound categoria master, iar juniorii Marin Darna, Ciprian Mirişan şi Alin Gheban au ocupat locurile I, II şi III pe podium. Aflat la prima participare, Kassian Abu-Nasra s-a clasat pe locul IV la seniori compound.

Distribuie informația
Alte știri