Penitenciarul Oradea își deschide porțile. Vezi când

În fiecare an, la data de 29 iunie, Administrația Națională a Penitenciarelor sărbătorește – Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România, sub patronajul spiritual al Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ocrotitorii sistemului.

Cu acest prilej, instituţia invită joi, 28 iunie, membrii de familie ai personalului unităţii, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai mass-media locale şi centrale, ONG-urile şi instituţii partenere, la un tur de vizitare a celor mai reprezentative locuri din penitenciar. Scopul derulării acestei activități este de a prezenta penitenciarul și activitățile derulate zilnic de către personalul instituției, activitățile și programele în care sunt implicate persoanele private de libertate în vederea pregătirii pentru reintegrarea în societate, dar și rolul pe care îl are instituția pe plan social.

Unknown

În intervalul orar 11.45-13.30 sunt așteptați membrii de familie ai personalului unităţii, reprezentanţi ai societăţii civile, ONG-uri, instituţii partenere ori alți cetățeni. Participanţii la eveniment trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valabil (cu fotografie), ținută corespunzătoare și să nu se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Distribuie informația
Alte știri