Pensiile vor fi platite, in continuare, atat la Posta cat si pe card

Noul ministrul al Muncii, Marius Budăi, spune că pensiile vor fi plătite în continuare atât prin bănci, cât și prin Poșta Română, pensionarii având opțiunea de a alege.

„Cu siguranță va continua acest mod de a plăti pensiile prin cont, pensionarii ridicând banii de la bancomate, dar va continua și plata prin Poșta Română. În ultima ședință de guvern am mărit cuantumul sumei plătite către Poșta Română pentru serviciile noastre. Pensionarii vor avea opțiunea de a alege”, a declarat noul ministru al Muncii intr-o emisiune TV.

Întrebat ce părere are despre informaţiile potrivit cărora ar urma să fie eliminată Poșta din activitatea de expediere a pensiilor, ministrul a răspuns: „Nu cred că vreun oficial din ministerul Muncii a spus aşa ceva. Nu pot să cred”.

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, declara în urmă cu o lună că vrea ca statul să nu mai dea 600 de milioane lei anual pentru expedierea pensiilor prin Poșta Română, acești bani putând fi alocați administrațiilor locale pentru investiții.

Distribuie informația
Alte știri