Pensionarii pot răsufla ușurați. Greva de la Poşta Română se încheie

În urma negocierilor cu managementul de la Poşta Română, angajaţii au obţinut creşterea salariului minim în companie la 3.700 lei brut, începând cu 1 iulie 2024, şi o majorare a veniturilor în cuantum de 420 lei brut (salariu de bază plus spor de loialitate), în medie, începând cu 1 septembrie 2024.

Miercuri dimineața, documentul va fi înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă, punând punct oficial protestului care durează de două zile.

Sindicatul Liber de la Poşta Română (SLPR) şi-a asumat încetarea grevei generale imediat ce Contractul Colectiv de Muncă va fi înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti, a anunţat compania printr-un comunicat.

Ministrul Digitalizării a punctat că nu toţi angajaţii vor avea o creştere salarială egală, fiind vorba de persoane cu vechime şi atribuţii diferite.

„Oamenii sunt nemulțumiți. Au realizat situația complexă în care se află și mai mult au înțeles să-și reia activitatea și își vor relua activitatea de mâine, pentru că înainte de toate se gândesc la oamenii pe care îi deservesc și îi așteaptă, a declarat Dumitru Costin, preşedintele BNS

Distribuie informația
Alte știri