Pentru bihorenii care merg la concertul trupei Depeche Mode. Ultimele detalii: program si reguli de acces

Trupa Depeche Mode va sustine un concert duminica aceasta, 23 iulie, pe stadionul Cluj Arena. Publicul este asteptat incepand cu ora 17:00. Vor fi si multi bihoreni.

Prima data se vor deschide portile pentru posesorii de pachete Early Bird, programul zilei fiind completat de show-ul Maya Jane Coles, care va urca pe scena inaintea membrilor Depeche Mode.

De la ora 17:30, accesul va fi permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, in deschiderea show-ului Depeche Mode, va canta Maya Jane Coles, DJ si producator din Marea Britanie, Depeche Mode urmand sa isi incepa concertul in jurul orei 20:45. Pentru evitarea aglomeratiilor la portile de acces, organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora 17:00, ora deschiderii oficiale a portilor de acces.

Pentru intrarea in stadion, organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare sectoarelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, dupa cum urmeaza:
– Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
– Poarta 5: Golden Circle
– Portile 6 si 7: Tribuna 2
– Poarta 8: Peluza 1
– Portile 9 si 10: Gazon
– Poarta 11: Peluza 1
– Poarta 12: Tribuna 1.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara act de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

Distribuie informația
Alte știri