Pentru cei care vor merge în această vară pe litoralul românesc

O linie turistică cu autobuze etajate ce trece pe lângă 100 de puncte de interes din Constanța și Mamaia, a fost lansată sâmbătă, transmite Mediafax.

Va include: Silozurile Anghel Saligny, Vechea Bursă Maritimă, Gara maritimă, Cuibul Reginei, Muzeul de Istorie și Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Moscheea Carol I, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic Tomis, Delfinariu, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia.

Pe noua linie vor circula șase autobuze etajate cu plecări din Mamaia, de la Tabăra Turist, cu o frecvență de 25 de minute.
Între 16 și 30 iunie, respectiv între 1 și 15 septembrie, acestea vor circula în program 09.00 – 18.00, iar între 1 iulie și 31 august, în program 09.00 – 22.00.

Autobuzele CiTy Tour vor circula pe principiul Hop On/ Hop Off. Marele avantaj pentru pasageri este posibilitatea întreruperii traseului turistic pentru vizitarea obiectivelor de interes şi continuarea călătoriei cu un alt autobuz etajat, din oricare stație, în prețul biletului achitat inițial.

Prețul pentru o călătorie cu autobuzele etajate este de 3 lei și pentru toată ziua (hop on / hop off), 5 lei. Biletele se găsesc la chioșcuri RATC dar și direct la conducătorii autobuzelor etajate.
Ruta va rămâne în circulație până pe 15 septembrie.

Distribuie informația
Alte știri