Pentru fanii UNTOLD din Bihor. Acces si sistem de plata la evenimentul din Cluj-Napoca

Festivalierii pot accesa pagina https://topup.in-town.ro/web si se pot inregistra cu adresa de e-mail de pe care au achizitionat abonamentele si biletele. Fanii trebuie sa completeze cu atentie datele solicitate in formular, apoi sa urmeze pasii si sa efectueze procesul de check-in pentru fiecare abonament sau bilet pe care l-au achizitionat online.

Este important sa retina ca doar persoana inregistrata in formularul de check-in va putea sa primeasca bratara de festival in baza biletului si a actului de identitate. Procesul de check-in online nu este obligatoriu, dar va salva participantilor la festival timp important si le va oferi acces la functia de alimentare online cu bani a bratarilor de festival. Daca tinerii aleg sa faca check-in-ul online, atunci cand ajung la festival tot ce trebuie sa faca este sa prezinte biletul valid si actul de identitate pentru a primi bratara.

Odata ajunsi in Parcul Central, primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faca fanii festivalului este sa schimbe biletul intr-o bratara de festival la unul dintre punctele de check-in. Pentru a face acest lucru este obligatoriu sa aiba un bilet valid si un act de identitate valabil. Tinerii sub 18 ani, pe langa bilet si act de identitate, vor avea nevoie si de documentul ce atesta acordul parintilor care poate fi gasit pe https://untold.com/parentalconsent. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte.

Marti, 1 august si miercuri, 2 august, programul de check-in este intre orele 14:00 – 22:00 iar in perioada festivalului este intre orele 12.00-03.00 a.m. Accesul in festival se va face, in perioada 3-6 august, intre orele 12.00-06.30. Pentru detalii, fanii festivalului se pot adresa pe adresa contact@in-town.ro.

Distribuie informația
Alte știri