Pentru FC Bihor urmează trei jocuri pe teren propriu! Primul, de Vinerea Mare, cu CSC Peciu Nou!

După trei jocuri în deplasare, pentru fotbaliştii de la FC Bihor urmează acum trei partide pe teren propriu. Acestea se vor desfăşura într-un interval de opt zile, întrucât, după Paşti, Federaţia Română de Fotbal a programat o etapă intermediară în Liga 3.

Mai întâi, în acest weeked, chiar de Vinerea Mare, de la ora 18, roş-albaştrii vor primi replica celor de la CSC Peciu Nou, apoi, marţi, 7 mai, de la aceeaşi oră 18, FC Bihor va juca acasă cu Phoenix Buziaş, pentru ca sâmbătă, 11 mai, tot de la ora 18 (ora de disputare a jocurilor din Liga 3 în luna mai), la Stadionul Iuliu Bodola, roş-albaştrii să primească replica timişorenilor de la Politehnica.

După cinci etape în play-off, FC Bihor şi-a asigurat participarea la barajul de promovare în Liga 2 de pe primul loc.

Ultimul joc înainte de baraj, cel care va fi şi ultimul din play-off, este programat pentru data de 18 mai, de la ora 18, la Peciu Nou.

„Ne aşteaptă trei jocuri destul de interesante, având în vedere pregătirea lor, pentru că sunt trei jocuri în opt zile şi normal că nu este uşor să pregăteşti trei jocuri în opt zile, ţinând cont că noi suntem deja calificaţi pentru jocurile de baraj. Nu este uşor pentru că trebuie să ţinem jucătorii capacitaţi la aceste dispute, având în vedere că gândul lor zboară numai la baraj, dar aceasta este datoria noastră să îi facem să înţeleagă că sunt jucători profesionişti şi că pentru noi foarte important este obiectivul pe care îl avem. Pentru partida de vineri cu cei de la Peciu Nou, aşa cum le-am spus şi băieţilor, trebuie să avem o responsabilitate şi o concentrare maximă pentru că noi pregătim ceva, pregătim un baraj şi atunci trebuie să avem concentrare şi responsabilitate. Ne dorim foarte mult ca şi publicul să fie în număr cât mai mare alături de noi”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Pentru partida de vineri de la ora 18, programată la Stadionul Iuliu Bodola, cu cei de la CSC Peciu Nou, tehnicianul formaţiei orădene se confruntă cu trei probleme de efectiv. Pe lângă mai vechii accidentaţi Alexandru Stoian şi Răzvan Gunie, a apărut acum indisponibilitatea lui Luca Tincău, accidentat şi el la meciul cu Poli Timişoara.

Distribuie informația
Alte știri