Pentru Irina Bara încep meciurile din calificările pentru un loc la Australian Open

tenesite.info

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 16-29 ianuarie, dar pentru mai mulți tenismeni români competiția începe mai devreme, cu meciurile din calificări. Iată care este programul celor 5 români care se vor lupta în următoarele zile pentru un loc pe tabloul principal.

Calificările pe tabloul principal la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, încep în această noapte. 5 români vor încerca în următoarele zile să obțină un loc în competiția programată în perioada 16-29 ianuarie.

Pe tabloul masculin, România are un singur reprezentant. Este vorba despre Nicholas David Ionel, locul 229 ATP.

Pe tabloul feminin al calificărilor la Australian Open, România are 4 jucătoare. Acestea sunt: Gabriela Ruse, Irina Bara, Alexandra Ignatik si Gabriela Lee .

A doua cea mai bine clasată româncă din calificările la Australian Open, bihoreanca Irina Bara, care se află pe poziția 174 în clasamentul mondial, va juca pentru început cu Leolia Jeanjean (locul 110 WTA), iar apoi ar putea da peste Kayla Day (locul 198 WTA) sau Ekaterina Makarova (locul 230 WTA). În finala calificărilor, Bara le-ar putea avea ca adversare pe Heather Watson (locul 139 WTA) sau pe Lesia Tsurenko (locul 137 WTA).

Distribuie informația
Alte știri