Percheziții ale DNA la Jandarmerie într-un dosar privind promovările ofițerilor

foto ilustrativ

Procurorii DNA fac mai multe percheziții la sediul Jandarmeriei Române, dar și la mai multe Inspectorate Județene ale aceleiași instituții.

Potrivit primelor informații, procurorii DNA cercetează condițiile în care au fost organizate concursurile pentru promovarea ofițerilor.

”Confirmăm efectuarea unor acte procedurale, sub coordonarea procurorului de caz, la mai multe sedii ale unităților de Jandarmerie. Instituția noastră este prima interesată în clarificarea tuturor suspiciunilor legate de organizarea unui concurs de trecere în corpul ofițerilor și va pune la dispoziția organelor abilitate toate datele și documentele solicitate”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri