PERCHEZITII DNA LA POLITIA BEIUS. Sunt vizate fapte de coruptie comise inclusiv de sefi

UPDATE 4-FOTO:  Portile Politiei din Beius au fost blocate. Foto ora 10.40

UPDATE 3: Posturile de politie perchezitionate de DNA sunt cele din comunele Pietroasa si Carpinet

UPDATE 2: COMUNICAT DNA :

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2014 – 2016.

În cursul zilei de 29 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații, situate în județul Bihor, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE: Pe langa conducerea Politiei Municipiului Beius, ancheta vizeaza si  sefi de  posturi comunale de politie din zona Beiusului.

Peste 20 de perchezitii sunt in curs de desfasurare la aceasta ora in zona Beiusului, la mai multe sedii de firme, locuinte dar si la o institutie publica. Potrivit unor surse, este vorba despre Politia Municipiului Beius.

Vizati de ancheta Directiei Nationale Anticoruptie Oradea ar fi mai multi politisti din conducerea Politiei Beius, inclusiv seful institutiei, comisarul șef de poliție INDREI REMUS dar si alti politisti. Nu este exclus ca ancheta sa aiba legatura si cu alte dosare celebre investigate de procurorii DNA in Beius, cele ale fostului primar Adrian Domocos si respectiv fostului prim-procuror Gligor Sabau.

stire in curs de actualizare….

Distribuie informația
Alte știri