Percheziții pentru destructurarea unei grupări specializate în operaţiuni cu substanţe psihoactive

Substanțe cu efect psihoactiv și droguri de mare risc au fost descoperite de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în urma a 10 percheziții domiciliare efectuate în această dimineață. Acestea au fost efectuate în patru localități din Bihor, la domiciliul şi reşedinţele membrilor unei grupări specializate în efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor 13 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 72 de ani, toate din județ, au fost descoperite cantităţi de materie vegetală psihoactivă, ambalată atât în doze, cât şi în pungi, substanţă sub formă de cristale, pentru prizat, pastile ecstasy şi bani care ar proveni din activitatea infracţională.

De asemenea, au fost descoperite recipise care dovedesc achiziţionarea de bitcoin, cu care ar fi fost cumpărate, de pe Internet, substanțele psihoactive. La finalizarea percheziţiilor, cele 13 persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, în vederea audierii.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri