Pericol public: Șofer bihorean de 56 de ani depistat mort de beat la volan. A fost reținut

Foto: ilustrativ

La data de 21 iunie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 56 de ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 17.30, pe o stradă din localitatea Tinca, acesta a fost depistat în trafic de polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie informația
Alte știri