Perioade cu ploi și zile cu temperaturi mai mari, în următoarele patru săptămâni

Foto: Daniela Stoica

Vremea va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă, până la sfârșitul lunii august, în special în sudul și sud-vestul țării. Și primele zile din septembrie aduc temperaturi mai mari, în aceleași zone.

Prognoza meteo – vremea: săptămâna 8-14 august


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nord-vestică a țării, dar mai ales în vestul Carpaților Meridionali și în zona Munților Apuseni. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, local deficitare în sud-est.


Prognoza meteo – vremea: săptămâna 15-21 august

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo – vremea: săptămâna 22-28 august

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo – vremea: săptămâna 29 august – 5 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval, vor avea o tendință spre deficit în majoritatea regiunilor.

Distribuie informația
Alte știri